Оголошення про проведення конкурсу на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів

Відповідно  до Наказу управління праці та соціального захисту населення від 20 липня 2021року №  199-В «Про проведення у 2021 році конкурсу на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів»,  проводиться  визначення виконавця, який надаватиме послуги перевезення людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках,  осіб з інвалідністю 1 групи та дітей з інвалідністю що перебувають в Реєстрі надавачів та отримувачів соціальних послуг «соціальне таксі». 

Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради оголошує конкурс на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.

Інформація про соціальні послуги, що є предметом соціального замовлення

Найменування соціальної послугиПеревезення людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках,  осіб з інвалідністю 1 групи та дітей з інвалідністю що перебувають в Реєстрі надавачів та отримувачів соціальних послуг «соціальне таксі». 
Державний стандарт соціальної послуги 
Зміст і обсяг соціальної послугиЗміст соціальної послуги передбачає  здійснення перевезення людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках,  осіб з інвалідністю 1 групи та дітей з інвалідністю «соціальне таксі» до: підприємств, установ і організацій різної форми власності та підпорядкування; органів державної влади та місцевого самоврядування, зокрема органів Пенсійного фонду України, державної служби зайнятості; банківських установ; управляючих муніципальних контор (УМК), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), підприємств, що надають комунальні послуги; підприємств з метою забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації; закладів охорони здоров’я, медико – соціальних експертних  комісій (МСЕК),  лікарсько – консультативних комісій (ЛКК)  та аптек;  закладів освіти; центрів надання правової допомоги; ЦНАП; авто – залізничних вокзалів;  для взяття участі в культурно масових заходах, які проводяться в місті, заходах щодо  державних свят.      Не допускається використання спецтранспорту для: перевезення більше ніж однієї особи в якості супроводжуючого одного Одержувача, не включаючи соціального робітника Виконавця; перевезення осіб, якщо в наявності у них, або членів їх родин є у користуванні автомобільний транспорт, отриманий через органи соціального захисту населення; особистих поїздок працівників установи, яка надає послуги « соціального таксі»; перевезення отримувачів до магазинів та ринків, інших закладів та установ з метою вирішення побутових питань, а також перевезення членів сімей отримувачів соціальної послуги « соціальне таксі». Послуги «соціального таксі» надаються особам по заявці не більше 16 разів на місяць (два рази – одна поїздка). Допускається одночасне перевезення декількох отримувачів. Для осіб з інвалідністю 1 групи з хронічною нирковою недостатністю (потребують гемо – або перітоніального діалізу) не більше 24 разів на місяць.
Категорії осіб, яким надається соціальна послугаОсоби з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках, при наявності індивідуальної програми реабілітації з висновком про необхідність користування кріслом колісним або висновку ЛКК та які включені до ЦБІ;  особи з інвалідністю 1 групи  в тому числі пацієнти 1групи  з хронічною нирковою недостатністю  (потребують гемо – або перітоніального діалізу)  та діти з інвалідністю, що перебувають на обліку в ЄДАРП  (крім осіб, які користуються автотранспортом, виданим через органи соціального захисту та які мають власний автотранспорт).
Прогнозована вартість 1 км. ( при наданні соціальної послуги  по перевезенню людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках )  17,85 грн.
Прогнозована вартість 1 км. ( при наданні соціальної послуги  особам з інвалідністю 1 групи та дітям з інвалідністю які не пересуваються на візках)    15,75 грн.
Строк наданняЗ моменту підписання договору до 20 грудня 2021 року, за умови наявності бюджетних асигнувань.
Територія, на якій надається соціальна послугаМежі Хмельницької  міської  територіальної  громади.

Обсяг  бюджетних коштів

Обсяг бюджетних коштів для виплати компенсації вартості надання соціальних послуг 400 000,00 гривень.

 Участь у конкурсі

До участі в конкурсі запрошуються надавачі  соціальних послуг (крім бюджетних установ), які відповідають Критеріям діяльності надавачів  соціальних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року № 185.

Подання конкурсних пропозицій

Форму конкурсної пропозиції, вимоги до її оформлення та необхідні консультації можна отримати за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56, каб.14,  щоденно, крім вихідних, з 10-00 до 16-00 години.

Також форму конкурсної пропозиції та вимоги до її оформлення розміщено на сайті за адресою:  [email protected]  ( додатки 1 та 2)

Учасники конкурсу додають до конкурсної пропозиції такі документи:

1) юридичні особи:

копії установчих документів, засвідчені керівником юридичної особи або уповноваженою ним особою;

копію податкової декларації з податку на прибуток (для суб’єктів, яких не внесено до Реєстру неприбуткових установ та організацій), засвідчену керівником юридичної особи або уповноваженою ним особою;

звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткових організацій (бюджетних установ) за попередній податковий (звітний) рік (для суб’єктів, яких внесено до Реєстру неприбуткових установ та організацій);

копії відповідних ліцензій на здійснення перевезень.

2) фізичні особи – підприємці – копії паспорта громадянина України
 і податкової декларації про майновий стан і доходи та / або податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця за попередній податковий (звітний) рік, засвідчені фізичною особою – підприємцем або уповноваженою нею особою;

копії відповідних ліцензій на здійснення перевезень.

Конкурсні пропозиції складаються державною мовою і подаються в паперовій формі особисто або поштою за адресою:  29011,м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56, каб.14 та в електронній формі за адресою: [email protected]  до 17-00  25 серпня 2021 року.

Розкриття та оцінювання конкурсних пропозицій

Конкурсні пропозиції розкриваються 26 серпня 2021 року за адресою: 29011, м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 32, каб.20.

Критеріями оцінювання конкурсних пропозицій є:

відповідність діяльності учасника конкурсу критеріям діяльності надавачів соціальних послуг, затвердженим  постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  3  березня 2020 року № 185;

фінансовий стан учасника конкурсу, зокрема відсутність фінансової заборгованості, можливість надання соціальних послуг за власний рахунок;

планова кількість отримувачів соціальних послуг;

наявність спецтранспорту;

вартість соціальних послуг, що надаватимуться.

Конкурсні пропозиції оцінюються за кожним критерієм за шкалою від 0 до 10 балів.

Термін оголошення результатів конкурсу – до 31серпня 2021 року.

Контактною особою з питань проведення конкурсу є секретар конкурсної комісії Марченкова Л.Г., контактний телефон: 0382 79 48 84, електронна адреса [email protected] .

Поділитись