Відбулось засідання комісії

17 квітня цього року під головуванням заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури міста Василя Новачка відбулось засідання комісії для визначення соціально-вразливих категорій населення з подальшим відшкодуванням коштів за виконані роботи виконавцю робіт по встановленню лічильників для виміру об’єму води та об’ємних витрат газу.

В засіданні взяли участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Словян Воронецький (заступник голови комісії), начальник відділу пільг Світлана Лакуста (секретар комісії), головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку  Оксана Філіпчук та інші.

На засіданні комісії підведено підсумки роботи за 2023 рік.  Так, протягом минулого року за рішенням комісії було встановлено 36-ти особам, які опинились в складних життєвих обставинах, лічильники для виміру об’єму води на загальну суму 21,05 тис. грн та 29-тьом заявникам встановлено лічильники для виміру об’ємних витрат газу на загальну суму 187,5 тис. грн.

Трьом заявникам за їхнім бажанням перенесено терміни встановлення лічильників на 2024 рік.

Також членами комісії розглянуто 15 звернень щодо встановлення лічильників для виміру об’єму води та об’ємних витрат газу. За результатами розгляду  прийнято відповідні рішення.

Поділитись