Для слухачів університету третього віку провели профілактичний захід

Слухачі університету третього віку, що функціонує у Хмельницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) отримують нові знання із запропонованих на вибір 22-х факультетів, проводять цікаво своє дозвілля та розширюють коло спілкування.

Днями для слухачів університету та отримувачів послуг міського територіального центру працівники відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Хмельницькій області спільно із юрисконсультом однієї із громадських організацій провели профілактичний захід. Зокрема, розповіли людям старшого віку про випадки, у яких вони можуть телефонувати до поліції, куди звертатись із письмовою заявою про вчинення правопорушення, як правильно подавати звернення у будь-яку установу, що у ній має бути зазначено та у який термін розглядаються письмові звернення.

Поліцейські переконані — важливо, щоб кожний громадянин володів необхідною йому інформацією та в екстреній ситуації зміг застосувати свої знання на практиці.

Поділитись