Профілактичний захід із домедичної допомоги для отримувачів соціальних послуг Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування

Отримувачі соціальних послуг Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування 20 лютого відвідали заняття на тему: «Перша домедична допомога», яке провели представники управління патрульної поліції Хмельницької області та Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Після теоретичної частини заняття всі бажаючі мали змогу практично спробувати надати першу домедичну допомогу та отримали відповіді на питання які виникали.

Щиро вдячні спікерам – Анні Стрембіцькій- начальнику відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Хмельницької області та Ользі Василюк, що представляє Хмельницьку обласну організацію Товариства Червоного Хреста України за співпрацю. Слухачі залишились задоволеними та з нетерпінням чекають нових занять.

Наступне заняття на тему: “Куди звертатися за допомогою та як отримати відповідь на будь – яке звернення. Поради поліції та юристів” відбудеться 5 березня на 10:00 в актовій залі Хмельницького міського територіального центру

За детальною інформацією звертайтесь у Хмельницький міський територіальний центр соціального обслуговування, вул. Перемоги 7А, або за номером тел. (098) 966 46 86.

Поділитись