День соціального захисту у мікрорайоні Книжківці

Сьогодні, 29 листопада, «круглий стіл» провели у мікрорайоні Книжківці. Це сьома зустріч з жителями Хмельницької міської територіальної громади.

У заході взяли участь голова комітету самоорганізації населення мікрорайону Книжківці Оксана Зіменко; начальник УПСЗН Словян Воронецький; директор КП ХМЦПМСД №1 Валентина Гесаль; керівники підпорядкованих управлінню установ: Дмитро Старцун, Мар’яна Любецька, Альона Ніколова, Вікторія Стандрійчук, Антоніна Корчинська, Андрій Гулько, Олександр Парацій; працівники управління: Юрій Коновалов, Альона Мала, Христина Решовська, Галина Андрушко; заступник директора з АГЧ (охорона здоров’я) Валентина Рабощук; представник департаменту освіти та науки Олена Барабаш-Тимофієва; головний спеціаліст управління культури і туризму Оксана Лохвицька; старший лейтенант (дільничий офіцер) Ігор Кухарчук; старший лейтенант Інна Котюк; депутат Хмельницької міської ради Шелест Юрій і активні мешканці та працівники мікрорайону Книжківці.

Працівники Управління праці та соціального захисту населення проінформували про послуги, нововведення та доступні сервіси, зокрема, про організацію прийому громадян в п’яти громадських приймальнях за місцем проживання.

Жителям розповіли про комплекс благодійних заходів, спрямованих на адресну підтримку пенсіонерів, осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, багатодітних сімей, інших соціально незахищених категорій громадян. Також вони дізналися про те, що управління надає на постійній основі понад 70 адміністративних послуг, якими можуть скористатися мешканці, та 15 соціальних послуг, які надають підпорядковані управлінню установи.

За результатами проведення «круглого столу» були занотовані питання, скарги, пропозиції жителів мікрорайону, які будуть передані відповідальним особам міської влади.

Поділитись