Інформація для представників громадського сектору щодо надання соціальних послуг особам з інвалідністю

В умовах повномасштабного вторгнення значно більша кількість людей потребує підтримки та допомоги, особливо це стосується найбільш вразливих категорій населення. Тому держава залучає громадські організації для спільної взаємодії в цьому напрямі, фінансуючи надання ними соціальних послуг.

Цьогоріч конкурс для громадських організацій, які представляють людей з інвалідністю, орієнтований на надання соціальних послуг. Ці послуги – виключно про доступ людини з інвалідністю та її родини до професійної допомоги в своїй громаді, забезпечення доступу до підтриманого проживання, догляду вдома, працевлаштування, адаптацію

Постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 70 Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю, визначено відповідальним за виконання бюджетної програми  «Соціальний захист осіб з інвалідністю», розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та організатором конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: 

Поділитись