«ВЕЛИКІ СПРАВИ МАЛЕНЬКИХ ГЕРОЇВ»

20.10.2023 р. у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва відбулася мотиваційна зустріч учнівської молоді з учнями, які займаються волонтерською діяльністю та волонтерами.

У заході прийняли участь учні та учениці закладів загальної середньої освіти громади та дорослі волонтери, на заході було відзначено 48 учасників. Серед нагороджених представники ліцею № 2, ліцею № 4 імені Павла Жука, ліцею № 5, ліцею № 6 імені Назара Макаренка, ліцею № 8, ліцею № 9, ліцею № 11, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12, ліцею № 13, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 імені М.Чекмана, ліцею № 15 імені Олександра Співачука, ліцею № 18, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 імені академіка Михайла Павловського, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21, навчально-виховного об’єднання № 23.

Українці щодня допомагають Збройним Силам, вірять у Перемогу і дають гідну відсіч окупантам. Ми – нескорені, і особливою нашою гордістю є діти. Молоде покоління повинне виховуватись у дусі патріотизму, любові та поваги до України, своїх рідних та близьких, збереження традицій та звичаїв. Тому що саме Вони і є майбутнім нашої держави.

Поділитись