В Центрі «Школа життя»  встановлено сходовий підйомник

В Центрі «Школа життя»  встановлено сходовий підйомник, який  забезпечуватиме безперешкодне середовище в закладі реабілітації. 

Продовжуємо  зміцнювати матеріальну базу  реабілітаційного закладу для дітей з інвалідністю. Завдяки коштам, що були виділені з міського бюджету,  (а це 348 тисяч гривень!) придбано  та встановлено сходовий пологий підйомник. Він  допоможе підніматися на другий поверх  діткам, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом.  

 Монтаж та пусконаладку обладнання виконали  працівники Володимир Мантур та Ігор Гуменюк ПП «Еліт Ко « Крісло-підйомник –  найоптимальніше вирішення проблеми з доступністю дітей із вадами опорно-рухового апарату в Центрі «Школа життя»,- пояснює керівник ПП «Еліт Ко» Павло Колодій, підприємство якого вийшло переможцем процедури публічних закупівель. – Компактні габарити  підйомника (саме такий був потрібен)     не заважатимуть тим, хто користуватиметься  сходами.

Крісло пересувається досить плавно,  просте в управлінні, проте має досить високий рівень безпеки та  відповідає екологічним стандартам СЕС».

Поділитись