Зустріч представників місцевого самоврядування з мешканцями старостату з центром у селі Пирогівці

У продовження гарної традиції, 13 вересня проведено зустріч представників місцевого самоврядування з мешканцями старостату з центром у селі Пирогівці. Напередодні були проведені зустрічі у  старостатах з центром у селі Олешин та Шаровечка, де представники влади мали  змогу краще почути потреби мешканців старостату, виявити проблемні питання та вже деякі з них вирішити.

Для забезпечення соціально вразливих категорій населення громади широким спектром якісних соціальних, адміністративних послуг та за ініціативи начальника управління праці та соціального захисту населення Словяна Воронецького  було проведено і сьогоднішню зустріч.

            З мешканцями старостату спілкувалися: представники управління;  директори підпорядкованих установ управління праці та соціального захисту населення; заступник начальника ГУ ПФ у Хмельницькій області; заступник начальника ЦНАПу;  начальник департаменту освіти та науки; головний юрист Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги; заступник медичного директора ЦПМСД №2.

            Під час презентацій було надано багато нової інформації щодо можливостей мешканців старостату отримувати соціальні та адміністративні послуги на рівні громади. Також було виявлено деякі проблемні питання, які внесенні у протокол, та будуть вирішуватися найближчим часом.

            Отже, до зустрічей у наступному старостаті!

Поділитись