Закриття літньої зміни у таборі ” Чайка”

У заключний день літньої дитячої оздоровчої табірної зміни усі діти та вихователі зібралися на останньому спільному заході. Емоції були змішані: радість від зустрічі з новими друзями та емоції від незабутніх пригод, але й сум за тими чудовими моментами, що минули. Вшанували хвилиною мовчання памʼять героїв , які віддали своє життя в боротьбі за вільне майбутнє наших держави.  Востаннє проголосили назви та девізи своїх загонів. Востаннє разом станцювали флеш-моб. Найкращих вихованців було нагороджено грамотами.  Вихователі та діти підготували спільні вокальні та танцювальні номери.

На святі були присутні представники благодійного фонду «Рокада», «Центру реабілітації та відновлення» та дитячого центру «Моя кімната». Зі словами привітання до вихованців звернувся заступник начальника управління праці та соціального захисту Хмельницької міської ради Коновалов Юрій Васильович.

Діти обіцяли залишати свої серця наповненими позитивом та теплими спогадами про табір «Чайка».

Ввечері після святкового концерту усі зібралися біля вогнища дружби. Ми не кажемо «Чайці»: прощавай. Ми кажемо: до зустрічі наступного літа!

Поділитись