Табір “Чайка” в селі Головчинці – прекрасне місце для безпечного, затишного, комфортного, креативного відпочинку та оздоровлення дітей та молоді.

    Відкрившись після тривалої перерви 1 червня 2023 року, заклад радо привітав і прийняв на оздоровлення маленьких і юних подолян. Уже завершилися 1 і 2 зміни. Неперевершено творчо, надзвичайно дбайливо працювала з дітьми команда професіоналів. Це педагоги – учителі шкіл, вихователі дитячих садків Хмельницької територіальної громади та студенти найкращих вишів України. Вони – неймовірні люди, які зробили своєю працею щасливими маленьких і юних українців. Їхня турбота, добре слово, милі усмішки, дружня підтримка, креативні ідеї… – усе показувало дітям, як треба жити достойниками. Як потрібно вірити в себе, довіряти іншим, дружити, любити й поважати людей. Вони зробили кожну мить ПЕРШОЇ та ДРУГОЇ змін в “Чайці” незабутньою для кожної дитини. Вміти дарувати щастя – головна риса сучасного педагога. Адже щаслива людина повсякчас вмотивована до подальших життєвих здобутків.

Розлетілися чайченята, окрилені для майбутніх успіхів. Та оздоровчий сезон триває. Попереду 3 і 4 зміни. Побажаймо вдалого, мирного, творчого, натхненного відпочинку дітям та успішної роботи педагогам!

Поділитись