Хаб для ветеранів/ветеранок у Хмельницькому

Громадська організація «Легіон Нескорених» була створена з метою допомоги ветеранам АТО, ООС, воїнам російсько-Української війни, для полегшення соціальної адаптації, психоемоційної та фізичної реабілітації військовослужбовців та членів їх сімей.

Керівник організації,  Паламарчук Сергій є учасником АТО, ООС, російсько-Української війни.   Відчувши на собі реалії війни, адаптацію і повернення до звичайного життя та соціалізації, не пов’язаним з бойовими діями, перепони у отримані документів, що унеможливлювало соціально-психологічну адаптацію та реабілітацію, після звільнення із збройних сил України Сергію довелось пройти весь шлях своїми силами, без сторонньої допомоги. І на це було витрачено чимало часу.

Спілкуючись із друзями, пораненими побратимами, їхніми родинами, Сергій все більше чув про аналогічні проблеми, з якими довелось стикнутись і йому самому. Тому було прийнято рішення створити ГО «Легіон Нескорених» для полегшення соціальної адаптації, психологічної та фізичної реабілітації ветеранів та їхніх родин.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою:

м. Хмельницький, вул. Вайсера, 12/1

Центр «Ультрамарин»

Контактний телефон 098 48 106 13.

Поділитись