Нове житло від влади

Дев’ятеро хмельничан отримали напередодні ключі від помешкань у Хмельницькому. Семеро з них – це працівники управління праці та соціального захисту населення міськради. Вони проживатимуть у нових однокімнатних квартирах, що у мікрорайоні Гречани.

Зокрема, як йдеться в сюжеті МТРК “Місто”, з-поміж інших нове житло дісталося начальнику відділу програмного забезпечення Руслану Бітюкову, головній спеціалістці відділу інформаційно-організаційної роботи та взаємодії з об’єднаннями громадян Світлані Демчук.

“Це житло, яке працівник отримає на момент, коли він працює в управляючій компанії. Якщо він звільняється, відповідно втрачає право на проживання. Ну але це люди, які працюють давно і дуже серйозно. Долучалися до ліквідації наслідків терористичних атак і так далі”, – прокоментував міський голова Олександр Симчишин.

У міськраді додають, що з 2016 року ключі від помешкань вручають комунальникам, військовослужбовцям та рідним загиблих захисників. Загалом за цей період до нових осель переїхало майже пів тисячі громадян.

Поділитись