Благодійники передали візочки дітям з інвалідністю

Благодійники з Польщі надали 2 дитячих візочки для центру реабілітації дітей з інвалідністю  «Школа життя». Транспортування та передачу гуманітарного вантажу  забезпечили католицькі священники-військові капелани, які днями побували в нашому закладі.

Наразі це – дуже важливий та потрібний подарунок дітям, у яких важка хвороба забрала можливість самостійно ходити. «Інвалідні візки передані тим, хто зараз має потребу в них найбільше – Максиму  та Андрію,- розповідає директор Центру «Школа життя» Анатолій Юрченко. – Щиро дякуємо зарубіжним благодійникам за їх підтримку у такий складний для українців час. Новий візок коштує шалені гроші. Тож батьки зможуть зекономити кошти і витратити  на інші потреби. Вони щасливі. І це здорово…»

Реабілітаційний Центр “Школа життя»  опікується дітьми з інвалідністю у Хмельницькому уже понад 20 років. За час  своєї діяльності  реабілітаційну допомогу тут отримало понад 2 тисячі дітей з інвалідністю до 18 років.

Соціальний заклад надає комплексну фізичну, психологічну та медико-соціальну реабілітацію дітям з дитячим церебральним паралічем (ДЦП), синдромом Дауна, з розладами спектру аутизму, гіперактивним розладом з дефіцитом уваги та іншими порушеннями розвитку. Впродовж року  в «Школі життя» перебуває понад 100 дітей.  З 2022 року(часу воєнних дій на території України) Центр активно приймає на реабілітацію також дітей внутрішньо переміщених осіб.

Поділитись