Благодійний проєкт «Коло турботи» відкрив гарячу лінію психологічної допомоги для батьків

«Чимало людей сьогодні переживають постійну тривогу, гнітючий страх за власне життя, тотальне спустошення та хронічну втому. Тому психологічний стан та психічне здоров’я є вкрай важливим. Особливо це стосується маленьких діток, які знаходилися під обстрілами, були змушені переховуватися в підвалах чи бомбосховищах або покинути свій дім та переїхати у безпечніші зони. Пережитий досвід матиме непоправний вплив на майбутнє дитини, який проявлятиметься у вигляді фізичного та/або психічного захворювання, проблемах у спілкуванні з оточуючими, невпевненості у власних силах, депресивних станах та навіть схильності до самогубства. Тому важливо діяти негайно. Виявляти ознаки такої травми та надавати професійну екстрену психологічну поміч», − зазначають організатори проекту.

Телефонуйте за номером 0800 33 13 91 з 16.00 до 20.00 щодня. Спеціалісти гарячої лінії нададуть психологічну підтримку батькам при гострих стресах під час війни

Дізнайся чи є у твоєї дитини ознаки стресу: https://test.cc.socialbusiness.com.ua/.

За необхідності записуйся на консультацію з психологом онлайн. https://docs.google.com/ …/1sMGcbmlXjoSSkk3OX9RRAzZ…/edit. Або телефонуй на гарячу лінію: 0800331391.

Коло Турботи − проєкт, що надає безоплатну фахову психологічну допомогу дітям, що постраждали від воєнних дій на території України. Дитячий психолог працює щодня з 16.00 до 20.00.

Благодійний проєкт «КОЛО ТУРБОТИ» створений ГО «Центр Соціального Лідерства» та Дитячим фондом ООН в Україні (UNICEF), під патронатом НДСЛ «ОХМАТДИТ» МОЗ України.

Додаткову інформацію можна отримати Центр соціального лідерства: : https://www.facebook.com/care.circle.ua , https://www.instagram.com/care_circle_ua/

Поділитись