Похід в Космо парк.

14 червня фахівці разом з підопічними Центру реабілітації «Родинний затишок» відвідали перший космічний парк пригод " Космопарк" в місті  Хмельницькому.

Підопічні Центру споглядали понад 30 космічних зон, де представлено безліч цікавинок на будь-який смак. Одна з таких — трансформатор Тесли. Яскраві спалахи, справжні блискавки –  така цікава наука надовго прикувала увагу всіх підопічних та супроводжуючих фахівців. До того ж, усе можна чіпати руками та випробовувати на собі. Підопічні занурились повністю у цікавий та

дослідницький світ науки про Космос, вони розглядали з особливою цікавістю «Ракети-носії», а розповіді персоналу космопарку особливо підсилювали інтерес, згадуючи також усім відомий космічний політ Ю. Гагаріна. Також зупиняли увагу підопічних об’ємні показові макети «Зірок-гігантів», космічних станцій (в мініатюрі) та безпосередньо купол-планетарій, в якому кожен відчув особливу атмосферу космічного неба.

Підопічні Центру «Родинний затишок» отримали невичерпні пізнавальні емоції захвату від побаченого на виставці «Космопарк». Директор Центру Антоніна Корчинська та фахівці Центру щиро подякували організаторам за цікавий пізнавальний захід та кожен міг зробити на пам’ять цікаві й яскраві фотографії.

Поділитись