Злагоджена співпраця установ – запорука  якісно наданих послуг

Хмельницький міський територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям похилого віку, особам з інвалідністю, ліжковим хворим та тим, хто гостро потребує соціальної допомоги, а саме: догляду вдома, адресної натуральної допомоги, денного, цілодобового тимчасового перебування та послуг пункту прокату засобів реабілітації.

З метою покращення співпраці соціальної та медичної сфери,  2 червня 2022 року відбулася зустріч представників Управління праці та соціального захисту населення, Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування,  КП «ХМЦПМСД №2» на базі  територіального центру.

        В ході ознайомлення було представлено діяльність  територіального центру в цілому та пункту прокату  технічних та інших засобів реабілітації, зокрема, який нещодавно розпочав свою роботу по вул. Зарічанська, 14/4.

         Під час зустрічі були обговорені питання, які виникають в процесі спільної співпраці, а саме: виїзди сімейних лікарів до пацієнтів додому,  підписання декларацій з сімейними лікарями, електронні направлення на паліативну допомогу, виписка медичних довідок, рецептів та висновків тощо.

         Завдяки злагодженій співпраці представників соціальної служби і медичних установ люди з обмеженими можливостями,  особи похилого віку, особи з інвалідністю мають змогу  отримати якісні соціальні та медичні послуги.

Поділитись