Освячення Центру

В Центр реабілітації «Родинний затишок» також щодня з підопічними та внутрішньо переміщеними особами проводиться молитва.  18 травня до нас завітав настоятель собору митрофорний протоієрей Михайло Наконечний з собору Архистратига Михаїла й інших Небесних Сил безплотних, для освячення Центру  та прилеглої території . Освячення відбулось і для наших працівників,  підопічних та внутрішньо переміщених осіб.

Після закінчення освяти  митрофорний протоієрей Михайло Наконечний  подарував всім присутнім іконки щоб оберігали їх в таких важкий для країни час.

За традицією Центру було зроблено фотона пам’ять.

Ми щиро вдячні митрофорному протоієрею Михайлу Наконечному за проведену молитву та  віримо в мир на Україні та нашу перемогу.

Молитва – це піднесення душі до Бога або прохання до Бога про добро, яке відповідає Його волі. Це завжди дар Божий, адже в молитві Бог виходить назустріч людині. Християнська молитва – це особистий і живий зв’язок Божих дітей з їхнім безмежно добрим Отцем, із Його Сином Ісусом Христом та зі Святим Духом, що живе в їхніх серця.
Молитва – це розмова з Богом. Вона необхідна для нас так само, як повітря і їжа. У нас все від Бога і немає нічого свого: життя, здібності, здоров’я, їжа, все це дається нам Богом. Тому в радості і в смутку, при потребі чи з подякою ми повинні звертатися до Бога. Саме молитва дозволяє відчути радість присутності Бога в нашому житті.

Поділитись