Інформація про роботу юридичного відділу

Протягом звітного періоду працівниками юридичного відділу опрацьовано 8 справ  щодо надміру виплачених коштів за результатами яких боржникам направлено повідомлення про досудове врегулювання спору. Підготовлено та подано до суду 5 позовних заяв про повернення надміру нарахованих коштів.

Підготовлено та направлено до Хмельницького ОАС 169 відзивів на позови пред’явлені до управління. В судах першої, апеляційної та касаційної інстанції станом на 21.02.2022 року знаходиться 3054 справи позивачем або відповідачам по яких є Управління.

Взято участь у 29 засіданнях суду за позовами Управління та стосовно Управління

Опрацьовано та надано відповідь на 507 звернень громадян щодо виплати разової грошової допомоги до 5 травня.

Підготовлено, перевірено та зареєстровано 89 господарських договорів, також перевірено 35 господарських договорів, які укладались з управлінням та реєструвались в іншого учасника договірних відносин, підготовлено 10 трудових договорів.

Передано до державної виконавчої служби 13 виконавчих листів. Станом на 21.02.2022 року на примусовому виконанні в органах ДВС перебуває 138 виконавчих провадження на загальну суму 1014200 грн.

Проведено 8 службових перевірок за фактами надходження скарг від громадян на неналежне виконання працівниками управління своїх посадових обов’язків.

            Підготовлено лист до Мінсоцполітики та Мінветеранів за підписом Кривака М.М. щодо змін до Постанови КМУ №902 Про затвердження порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для забезпечення виконання рішень суду винесених у 2021 та 2022 році. (забезпечить надходження субвенції з державного бюджету для виконання рішень суду, постанов ДВС боржниками за якими є Управління).

Надано юридичні консультації з питань що стосуються діяльності Управління 123 громадянам та працівникам управління.

Поділитись