Управління праці та соціального захисту населення інформує.

У листопаді 2021 року управлінням праці та соціального захисту населення був отриманий лист  від МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» про зміну тарифу на постачання теплової енергії  з 1480, 92 грн за Гкал на 1866,24 грн за  Гкал та гарячої води з 93,46 грн за куб.м. на 87,59 грн за куб.м. Управління прація та соціального захисту населення у листопаді та грудні нарахувало пільги відповідно до наданого тарифу.

            Разом з тим,  згодом отримали лист від МКП «Хмельницьктеплокомуненерго», про те  що  тариф на постачання теплової енергії  з листопада 2021 року залишився  1480, 92 грн за Гкал, гарячої води 87, 59 грн за куб.м., тому у січні 2022 року було зроблено коригування у нарахуванні пільг. Відповідно до коригування,  з  нарахувань пільг за січень 2022 року,  було знято надміру нараховані  кошти  у листопаді та грудні за послуги з постачання теплової енергії та гарячого водопостачання.

  В січні 2022 року проведено перерахунок призначеної субсидії з урахуванням зменшення на 50 % соціальних нормативів, в межах яких надається субсидія на оплату комунальних послуг, в зв’язку з відміною встановленого «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

В зв’язку з карантином у лютому для регіонів із встановленим «червоним» рівнем епідемічної небезпеки,  розрахунок субсидій буде виконуватися з урахуванням збільшених на 50% соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг.  

Поділитись