Свято Закоханих в Центрі реабілітації «Родинний затишок».

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина.
«Кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Без нього наше життя неможливе!» – під таким гаслом в Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбувся святковий захід «На крилах кохання!», в якому взяли участь підопічні та фахівці під керівництвом директора Центру Антоніни
Корчинської.

У День Святого Валентина прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.
Святково прикрашені кабінети та велика зала Центру задавали піднесеного настрою, працювала «Пошта кохання» – кожен мав змогу опустити «валентинку» чи листа-привітання до яскравої скриньки, а симпатичні амурчики із задоволенням передавали їх адресатам. Для бажаючих зробити листівки своїми руками, напередодні свята, пройшов майстер-клас по виготовленню «валентинок».
Протягом дня в Центрі реабілітації «Родинний затишок» панувала атмосфера любові, на це надихали пісні про кохання, запальні танці, веселі забави, цікаві конкурси, музика, святковий настрій усіх присутніх.
«День закоханих — ще один привід сказати своїм друзям гарні слова.
І головне — дарувати приємні емоції, гарний настрій, відчувати себе потрібним не тільки у День святого Валентина, а щодня!» – такі побажання висловила директор Центру Антоніна Корчинська  підопічним та фахівцям Центру. Свято завершилося святковою дискотекою та за традицією фото на
пам’ять.

Поділитись