«Щедрий вівторок» в Центрі комплексної реабілітації

Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, закликають робити добрі справи. Цього року «Щедрий вівторок» відзначають 30 листопада.
«Щедрий вівторок» – міжнародний благодійний рух, який об’єднує всю країну навколо добрих справ. Усі бажаючі можуть підтримати ініціативу, долучитись до волонтерської чи фінансової підтримки та розповісти про свої добрі справи у соціальних мережах. Так, 30 листопада 2021 року в Центр комплексної реабілітації «Родинний
затишок» завітали гості з Хмельницького закладу дошкільної освіти №29 «Ранкова зірка», директор Ольга Юріївна Дзядзін, вихователь-методист Людмила Броніславівна Бурбела, разом з вихователями та психологом.

Ми щиро вдячні за те добро, яке сьогодні в «Щедрий вівторок» особи з інвалідністю отримали від батьків вихованців та працівників дошкільного закладу, у вигляді різноманітних розвивальних, дидактичних ігор, творчих наборів для занять рукоділля в трудових майстернях в Центрі реабілітації.
Директор Центру Антоніна Павлівна Корчинська подякувала за подарунки та наголосила, що молодь з обмеженими можливостями матиме змогу, з допомогою фахівців продемонструвати свої творчі навички, покращити рівень соціальної адаптації, перебороти бар’єр замкнутості, підвищити рівень командної згуртованості, досягнути певних результатів на різноманітних творчих конкурсах. А фахівці за наявності різноманітних творчих рукодільних матеріалів, надання соціально-реабілітаційних послуг, зроблять значно
цікавішими, ефективнішими та якіснішими.

Поділитись