Визначено переможця конкурсу здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів послуги «соціальне таксі»

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ   

засідання постійно діючої конкурсної комісії з питань здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів послуги перевезення людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату іншими захворюваннями, які пересуваються  на візках, осіб з інвалідністю 1 групи та дітей з інвалідністю що перебувають в Реєстрі надавачів та отримувачів соціальних послуг «соціальне таксі».

26 серпня 2021 року                                                                                             м. Хмельницький

Голова комісії: С.Воронецький

Присутні заступники голови комісії: Є.Мельничук

Відсутні заступники голови комісії:  Ю.Коновалов

Секретар комісії: Л.Марченкова

Присутні члени комісії: Н.Бурбан; Н.Гринишин; Н.Крищук (та секретар незрячого фахівця Т.Мітіна – без права голосу); В.Лукіянчук; Л.Маршал; І.Ратушний; А.Савчук. 

Відсутні члени комісії: Д.Старцун; І.Кондратюк; Л.Висоцька

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Розкриття конкурсної пропозиції та розгляд відповідністі конкурсної пропозиції вимогам, які  установлені Порядком здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів, затвердженого постановою КМУ від 29 квітня 2013 року № 324 (далі – Порядок), а також критеріям оцінювання, які були оприлюднені в оголошені про проведення конкурсу на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.

2. Визначення переможця для здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів послуги здійснення перевезення людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках, осіб з інвалідністю 1 групи та дітей з інвалідністю, що перебувають в Реєстрі надавачів та отримувачів соціальних послуг «соціальне таксі».

ВИРІШИЛИ:

  1.  Визначити переможцем конкурсу БО «БФ Карітас – Хмельницький УГКЦ» , згідно результатів зведеної оціночної відомості із загальною сумою балів –429, вартістю соціальної послуги -400 000,00грн; реєстраційним номером конкурсної пропозиції № 124 від 20 серпня 2021 року. З можливістю відшкодування вартості (при надані соціальної послуги по перевезенню людей з інвалідністю з захворюваннями опорно – рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються на візках) – не більше 17,85грн за 1 км; та можливістю відшкодування вартості (при надані соціальної послуги по перевезенню осіб з інвалідністю 1 групи та дітей з інвалідністю, які не пересуваються на візках) – не більше 15,75грн за 1 км.
  2. Прийняти рішення про укладання договору з БО «БФ Карітас – Хмельницький УГКЦ». Оприлюднити витяг з протоколу про визначення переможця довести до відома учасників конкурсу та розмістити  протягом одного дня з дати прийняття рішення на офіційному веб-сайті замовника соціальних коштів.

Голова комісії                                                                                  Словян ВОРОНЕЦЬКИЙ

Секретар комісії                                                                              Людмила МАРЧЕНКОВА

Поділитись